Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ρινγκ

Πριν τον ύπνο. Εκεί κρίνονται όλα. Εκεί σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα, ναι αναστενάρης. Αχ και βαχ και γύρνα από το ένα πλευρό και γύρνα από το άλλο πλευρό και μπρούμυτα και τανάσκελα. Πάρε αγκαλιά το ένα μαξιλάρι, βάλε στα πόδια το άλλο. Το "με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι" πέθανε. Σκεπάσου, ξεσκεπάσου. Δεν είναι ύπνος αυτό. Βουτιά στο ρινγκ των σκέψεων είναι. Αν έχεις τέτοιο γιατί αν δεν έχεις δεν έχεις φτάσει μέχρι αυτή τη λέξη. Όχι αυτή, αυτή: Σκατά. 

Άντε και λες θα μπω στο ρινγκ. Ντεμέκ μαχητής επειδή είδες μια μαλακία στο wikiquotes. Ξεχνάς ότι σε περιμένουν δύο να σου σπάσουν τα μούτρα. 

"Στην αριστερή γωνία με το μπλε σορτσάκι, ο γίγαντας από την μακρινή λήθη με 53 συνεχόμενα νοκ άουτ, 27 χρόνια αήττητος από κάθε θετική εξέλιξη, ο άρχοντας του παρελθόντος, o πρωταθλητής των τύψεων, ο ένας και μοναδικός Χτες! και στην δεξιά γωνία, με το κόκκινο σορτσάκι ο ανερχόμενος τιτάνας, ο δυσοίωνος και αδυσώπητος διεκδικητής του τίτλου και υποψήφιος αντικαταστάτης στο πάνθεον του Χτες,ο φιλόδοξος διεκδικητής, όπως ο ίδιος δηλώνει: χειρότερος από ότι φαντάζεστε, ο Αύριο!" 

Και στην μέση εσύ. 

Καληνύχτα και όνειρα μπουνιά